Daxil ol Qeydiyyat

Akkaunta daxil ol

İstifadəçi adı *
Şifrə *
Yadda saxla

Akkaunt yarad

Vacib bölmələr ulduz işarəsi ilə qeyd olunub (*).
Ad *
İstifadəçi adı *
Şifrə *
Şifrəni təsdiqi *
E-mail *
E-mail təsdiqi *
Müdafiə *
RELOAD_CAPTCHA

baner 

HomeƏyləncəAşpazlıqKəbablarNərə kababın basdırması

Nərə kababın basdırması

nerekebabi-thumb

Balıq – 2 kq,
Baş soğan – 3 baş,
Tomat məcunu – 2 xörək qaşığı,
Duz, istiot – zövqə görə

 

HAZIRLANMASI

 

Dərisi çıxarılmış nərə balığı paylara bölünür, soğan xırda-xırda doğranır və balığa qarışdırılır, sonra balıq duzlanır, istiotlanır, qazana kip-kip yığılır və səhərə kimi soyuq yerdə, isti vaxtlarda isə soyuducunun aşağı gözündə saxlanılır.
Hazırlamazdan əvvəl soyuducudan çıxarılır, otaq temperaturunda saxlanılır. Sonra soğandan təmizlənir üstünə sarıkök əlavə edilmiş tomat məcunu və ya xama sürtülür və bir-bir şişə taxılıb manqalda qızardılır. Balığı qurutmaq olmaz, o çox zərif və ətirli çıxır. Süfrəyə təzə göyərti, tərəvəz və narşərab sousu ilə və ya nar dənələri ilə verilir.

 

Add comment


Security code
Refresh

"Palıdlı sahil" istirahət mərkəzinin əsas funksiyalarından biri sizin sağlamlığınızı düşünməkdir.

text-shadow

Bizim məqsədimiz sizə sağlam istirahətinizin və ömür boyu unudulmayacaq
maraqlı ekskursiyaların planlaşdırılması və həyata keçirilməsi
üçün hərtərəfli xidmət göstərməkdir.