Daxil ol Qeydiyyat

Akkaunta daxil ol

İstifadəçi adı *
Şifrə *
Yadda saxla

Akkaunt yarad

Vacib bölmələr ulduz işarəsi ilə qeyd olunub (*).
Ad *
İstifadəçi adı *
Şifrə *
Şifrəni təsdiqi *
E-mail *
E-mail təsdiqi *
Müdafiə *
RELOAD_CAPTCHA

baner 

Lülə kəbabı

lulekebab-thumb

Qoyun əti – 1,5 kq.,
Quyruq yağı – 100 q.,
Baş soğan – 2 baş,
Sumax – 100 q.,
Duz, istiot – zövqə görə

 

HAZIRLANMASI

 

Qoyun əti quyruqla və soğanla birlikdə iki dəfə ət maşınından keçirilir. Duzlanır, istiotlanır və 30 dəqiqəliyə soyuq bir yerə qoyulur.


Əllər duzlu suda isladılır, bir paya düşən qədər ət götürülür və şişdə «sosiska» kimi bərkidilir. Sonra manqala və ya qrilə qoyulur 10-15 dəqiqə bişirilir. Lülə- kabab lavaşla, təndir çörəyi, təzə göyərti və xırda doğranmış baş soğanla süfrəyə verilir, üstündən sumax səpilir.
Lülə-kababı dana və hinduşka ətindən də hazırlamaq olar, onda hər 1,5 kq ətə 300 q quyruq yağı əlavə olunmalıdır. Hazırlama üsulu eynidir.

 

 

Add comment


Security code
Refresh

"Palıdlı sahil" istirahət mərkəzinin əsas funksiyalarından biri sizin sağlamlığınızı düşünməkdir.

text-shadow

Bizim məqsədimiz sizə sağlam istirahətinizin və ömür boyu unudulmayacaq
maraqlı ekskursiyaların planlaşdırılması və həyata keçirilməsi
üçün hərtərəfli xidmət göstərməkdir.